Веднъж завинаги трябва да приемем, че сладкото малко момиченце, което нарекохме детето-чудо, вече порасна. Крисия Тодорова чукна 20 лазарника преди месец и макар да не й личи, защото визуално си е почти същия дечко, тя официално е жена.

И като такава има правото да се показва, както реши и намери за добре. Това за уточнение на хейтърите, които моментално я захапаха и ревнаха: "аууу..." при вида на новите й снимки. А фотосите изобщо не са скандални, нито показват някаква целенасочена еротика.

Чисто и просто Крисия се снима в двор с басейн, където е разсъблечена и буквално е по сутиен, заради адските жеги навън. На главата си има кърпа, за да я пази от слънцето, а надолу е с широки панталони с ластик.

Не можем да си кривим душите - визията й е топ - модерна, небрежна, лятна... Болшинството от потребителите я харесаха много, но се срещнаха и такива, които назидателно "размахаха пръст": "Ама как може такова нещо?!"...

Може, защо да не може?! Да е живеем в Средновековието?! А и на фона на всички останали гърли в мрежата, които драпат да показват "изплащани на лизинг" джуки и силиконови балкони, естественият вид на Крисия е повече от освежаващ.

Хич да не ти пука, чаровнице!

Източник: Crimesbg.com