Бившата плеймейтка Златка Райкова през годините е доказала, че е хитра, но не и интелигентна. Ако имаше поне малко интелект и някаква ценностна система, нямаше да става за резил не само с мъжете до себе си, но и с всичките си постъпки.

Очевидно максимата, че за всеки влак си има пътници, важи и за 36-годишната русокоса фурия, която в рамките на 4 години получи 3 предложения за брак. Що за глупаци ще искат да се оженят за жена, чието тяло е известно на половината София, се пита в загадката.

Логично, тези мъже не са от най-умните. Първият е Георги Валентинов, който стана за смях с рогата, които Райкова му сложи. През март 2018 г. ММА боецът коленичи в ефир с пръстен в ръка по време на „Като две капки вода“, без изобщо да подозира, че неговата възлюбена му изневерява.

Благой Георгиев се оказа втората „жертва“ на Златка. Бившият футболист е доказал, че не е от най-умните и явно затова поиска ръката на Мис Плеймейт 2007, позната в столицата като Злати Общата. Двамата дори имаха дете, но преди около година голямата им „любов“ приключи със скандал.

В момента блондинката е сгодена за трети път. Карен Хатчатрян е мъжът, който сега иска да се „самоубие“, като се ожени за нея. Както и предните двама, явно и арменецът не е с много мозъчни клетки и мисли предимно с малката си глава.

Интересно обаче как все още се намират мъже, които да считат Златка за красива. С годините тя тотално си е амортизирала лицето и ако не е гримът, може да мине дори за 50-годишна. Всичко по нея изглежда толкова изкуствено и само елементарен мъж може да си падне по такъв тип жена.

Освен всичко друго характерът на Райкова също бил отвратителен. Когато някой й противоречи с аргументи, тя нямала какво да каже, освен да му се разкрещи, при това с обидни квалификации. Русата Златка била страшна простакеса и често псувала като каруцар.

Въпреки че се прави на много работна, още като млада Златка Райкова показа огромен мързел. Тя има данни за певица, но се е отказала от пеенето, за да върти евтин женски живот като плейемйтка, защото така е по-лесно.

Очевидно Злати е и с елементарен вкус за мъже. По всичките й годеници досега личи, че тя харесва мускулести мъже, независимо какво имат в главата си. Може би не харесва господа с интелект, за да не я засенчат, защото нейният напълно отсъства.

На пазарджишката бръмчалка не й пука и за закона, защото тя вече се е омъжвала незаконно. Преди години е сключила църковен брак с Павел Лазаров, който в момента топли леглото на Преслава. Двамата се венчали в църква без граждански брак, а и Павел вече бил женен по онова време. Това е грубо нарушаване на закона.

Аморалното поведение на Златка тогава води до разбиването на брака на Павел. Тя се изявява в най-удобната си светлина, тази на любовница и разбива семейството на бъдещия татко на щерката на Преслава.

С оглед на всичко това наистина е странно, че все още има мъже, които искат за жена Златка Райкова, но очевидно някои господа вече са стигнали дъното.

Източник: Уикенд