Никога не е късно да станеш за резил. Това в момента всички разбират за автора на десетки анимационни филми Теодор Ушев.

Тео е на 54 г., но това не му пречи да напусне семейството си и да се втурне да влиза под полата на много по-млада жена. Очевидно за него сексът е много по-важен от семейните ценности и времето, прекарвано с децата.

Ушев е изоставил жената и дъщеря си в Канада и се е върнал в България, за да бъде с 37-годишната актриса Стефания Кочева, позната от сериала „Отплата“, който претърпя пълен крах.

Що за мъж би изоставил семейството си за жена, която даже не може да се каже, че е красива?! Очевидно обаче и моралът на Ушев е колкото му е вкусът за жени.

Тео и Стефания разкриха официално връзката си на откриването на фестивала „Синелибри“ в НДК преди няколко дни. Тогава двамата се появиха хванати за ръка.

Според мнозина мъжката критическа е обзела Ушев и затова е залюбил много по-млада от него жена. По всичко изглежда, че не разсъждава трезво.

В случая обаче се оказва, че през всичките тези години е лъгал всички около себе си, че е интелигентен и изтънчен човек. Истината лъсна и се разбра, че единственото, което го е интересувало, е да влезе в гащите на младите жени.

Тео Ушев не коментира живота си в Канада, но се счита, че жена му е съсипана от раздялата им. Той има дъщеря на име Александра, която е около 20-годишна и едва ли й е приятно да гледа как баща й става за смях за единия секс.

Източник: Уикенд

Ушев обаче не се чувства виновен за нищо, което показва огромната му наглост. Той не се срамува, че мисли с малката си глава, вместо с голямата. Това говори достатъчно колко капацитет има уж интелигентният режисьор.