Асен Блатечки взе апартамента от Диляна Попова

В него той живя с манекенката и общия им син Борил. Но след окончателната раздяла със синеоката красавица, жилището остава за Асен Блатечки.

Просторният апартамент, на пъпа на София, е в размер на 120 квадрата. Той бе закупен от двамата с ипотечен кредит.

Е, все пак актьорът се оказа джентълмен. С днешна дата Блатечки погасява вноските по кредита, отделно изплаща сумите, вложени от Диляна Попова в жилището.

В просторния апартамент Асен вече живее с новата си приятелка Елеонора Янакиева. Дамата е работила 17 лета в наша водеща банка, а сега управлява финансите на голяма фирма, занимаваща се с производство на растителни масла и слънчоглед. Червенокоската е на 43 и също има момченце от предишна връзка.

„Любимецът на ветровете“ е хлътнал до уши в новата си, разкрил  пред приятели си. В интервю в „Преди обед“ актьора призна, че „жената до него не го е кротнала, но пък го научила много да я обича“.

Връзката му с Диляна Попова бе като в сапунен сериал. Любовта им пламва на снимачната площадка на „Стъклен дом“.

По това време Блатечки е във връзка с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря. С Диляна ту се събират, ту се разделят, когато преди три години идва краят. Сега моделката също е щастлива с новата си връзка, ресторантьора Лъчезар Захариев. За когото казва, че „едва сега разбрала как може да обича един мъж“.

Източник: Хотарена