Диана Димитрова получава униженията едно след друго. След като не успя да осъди Юлиан Вергов, в чието легло се е намърдала преди 5 години, последваха безброй провали на актрисата.

Това, че няма никакви професионални ангажименти, защото е некадърна, го оставяме настрани. В личен план нещата за Диана също изглеждат плачевно.

Димитрова се оказа отново в ролята на зарязана. Този път адвокатът й Антон Станков я е употребил за секс и я е изхвърлил като парцал.

Актрисата е с нов адвокат по казуса „Юлиан Вергов”. Вече Христо Ботев се грижи за съдебните й битки, но според мнозина причината за смяната на адвоката е лична.

Според слуховете Диана и адв. Станков имаха любовна афера, която злепостави жестоко юриста, тъй като той е семеен с две деца. Самият Станков, разбира се, отрече слуховете и дори се оплака, че те са нанесли психологически травми на семейството му, защото е трябвало да разговаря с децата си.

Все пак Станков и Димитрова изглеждаха доста близки и дори интимни, затова все още се счита, че между тя е имало нещо повече. Адвокатът обаче си поиграл с актрисата и я изхвърлил на боклука, за да не го напусне жене му.

Мъжете продължават да ползват Диана Димитрова като изтривалка и подметка, от която взимат само секс. Само една неуважаваща себе си жена може да го позволява, но актрисата години наред опитва да пробие не с таланта си, тъкй като го няма, а с тялото си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com