В болница влезе Силвия Петкова, която лично сподели, че това е за пореден път. Поредният абсцес (възпаление в тялото), който я е повалил на легло и са били нужни спешни мерки по овладяването му. Силвия пусна своя снимка от болничната стая, от която личи, че положението е сериозно, а очите й са плувнали в сълзи.

Това, което най-много шокира и натъжи приятелите и близките й обаче, е признанието й, че сама си е виновна за болестта, защото сама се е разболяла. Именно този бе и съветът й към всички жени и момичета - не позволявайте да се случи с вас, не си вредете сами!

Мъжът й я съсипа! Силвия Петкова плаче в болницата: Не се разболявайте сами! (СНИМКИ)

"Носете си новите дрехи, момичета! Не се поболявайте сами! Живейте го тоя ваш живот и не таете нищо в себе си! Изговаряйте нещата, не премълчавайте, не стикайте зъби! Пускайте, забравяйте, прощавайте", написа като ясно послание Силвия, а мнозина се усетиха, че говори за себе си и мъжа си Зоран Петровски.

Знаем, че преди месеци, малко след победата му в Сървайвър, Силвия обяви раздялата им, без да уточни причините. Източници тогава разкриха, че е ставало дума за изневяра.

Впоследствие двамата си дадоха още един шанс, нто явно нещата не само не вървят, но и са ескалирали дотам, че да пратят Силвето в клиника. Бързо оздравяване й желаем!