Петя Дикова и мъжът й Илиян Любомиров имат двама синове, но тя признава, че е готова да му роди и дъщеря, без изобщо да се притеснява от това, че ще развали формата си.

Никога не е била с манекенски мерки и е доволна, че мъжът й я харесва и такава. Факт е, че Илиян си пода по пищни жени и не харесва такива, които са под 70 кг.

 

И докато той й посветил стихотворения и разкази, тя му посветила две майчинства, далеч от любимата й работа. Към днешна дата му благодари, че й е показал един друг свят, че я е научил да НЕ започва изреченията с „аз“, че всеки ден й помага да отложи порастването, че обича, че обича без преструвки, че я целува без повод, обича мусаката й без заливка, лицето й без грим и корема й без плочки, благодари му и за прекрасните им момчета...

 

Двамата с благоверния й редовно си пишат такива романтични послания в социалната мрежа. Нямат брак, но не изключват възможността някой ден да минат под венчило. И макар Петя да признава, че синовете им, които са с малка разлика, да я изтощават до краен предел, няма по-голямо щастие от децата. Дори е готова за трето дете, надявайки се да е момиче.

 

При старта на новия сезон, Дикова понесе голям шамар на работното си място, след като бе понижена в обикновен репортер. Мълвата носи, че това се случило в резултат на срамното гостуване на децата на Вики от „Мастило“ и децата й, които не само бяха крайно невъзпитани, а и изложиха не само майка си, а и журналистката. От медията хвърлиха вината върху Дикова, тъй като е близка с певицата и именно тя я поканила да й гостува в „Тази неделя“. Към днешна дата наследницата на Аня Пенчева има собствена рубрика, но вече не е водеща.

 

Ако не друго, то поне от личния си живот, Дикова не може да се оплаче. Тя не спира да се хвали от мъжа си и да изтъква достойнствата му. Преди да забременее, Дикова се страхувала, че може да има усложнения с износването на плода, тъй като страда от болестта на Хашимото, засягаща предимно жени в репродуктивна възраст. Тъй като била наясно с всички рискове, в началото не се решавала да забременее от страх. За щастие обаче срещнала огромната подкрепа на Илиян, който бил убеден, че опитите им за бебе ще се увенчаят с успех.

Източник: Уикенд