Мъжът на Мария Игнатова хвърли всички в шок

Бившият главен редактор на еротичното издание разкри доста пикантни тайни около издаването на творението си. Ивайло Цветков-Нойзи накара дори блондинката да се „изпоти“ с тези откровения.

Интелектуалецът споделя в книгата си „Диалози“ как карали известни личности да се събличат за списанието „Плейбой“.

Той обясни, че от тогавашната номенклатура не позволили на примата на родната естрада Лили Иванова да се разголи. Макар че тя имала доста фотосесии, на които певицата била с оскъдно облекло.

Но „нареждането отгоре“ било първа на корицата на еротичното издание да бъде Юлиана Кънчева, която по онова време била жена на Жоро Пентаграма.

Мъжът на Мария Игнатова я хвърли в шок: Накарал Лили Иванова да се съблече!

Мъжът на водещата Мария Игнатова призна, че дълги нощи си „блъскал главата“  и будувал какви прийоми да използва, за да накара дами от тогавашния елит да се разсъблекат за списанието, без да чувстват срам или вина.

И истината била, че го правели не толкова за хонорарите, колкото за славата, понеже всеки носел в себе си доза „ексхибиционизъм“.

Ивайло Нойзи подчерта горделиво, че по време на неговото „царуване“ в еротичното списание нито една чалга певица не е била на кориците му.

„По отношение на чалгата съм нацист!Ако имах властта, никога не бих пуснал тази музика по медиите!Мястото им е  само в кръчмите“, заплашително изстреля разпенения Нойзи.