Мария Игнатова е рожденичка днес и чукна 43 лазарника. Бившата на Рачков и настояща съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи се кани да посрещне празника си в тесен кръг, защото знаем, че половинката й не си пада по шумотевиците. Нойзи е доста странен в поведението си за голяма част от обществото като мнозина още не могат да разберат какво общо имат двамата с Игнатова.

Дами в мрежата поне очакваха някаква романтична проява на Нойзи към видимо влюбената в него Мария, но такава нямаше. Напротив - той се сети да й честити празника буквално преди минути, слънцето вече беше залязло. А и го направи по възможно най-сухия начин.

"Честит рожден ден и честит ни юбилей, мон амур!" - това беше всичко, което Нойзи написа, като дори не сложи едно сърчице от кумова срама, а само две чаши, вдигащи наздравица.

На всичко отгоре снимката, която той публикува, е черно-бяла и на нея изпъкнат видимите белези на времето по лицето на Игнатова. На кадъра тя отново изглежда по-влюбена от двамата - прегърнала е Ивайло и го целува, но по бузата й се виждат доста "браздички".

"Тя е много слаба и това винаги се отразява на лицето, но поне мъжО й можеше да подбере снимка, на която да не й личат бръчките", коментират дами в нета.