Мария Игнатова се насади сама на пачи яйца, това смятат болшинството от феновете й в мрежата, които откровено не понасят мъжлето й. А го наричат "мъжле", защото знаем, че Ивайло Цветков - Нойзи дори не осигури дом на съпругата си, а се навря да живее в бащината й къща като тотален неудачник.

На всичко отгоре, той си позволява да се държи грубо и просташки, което видяхме още от участието им в "Черешката", когато Мария вършеше цялата кухненска работа, а онзи се почесваше, без да й помогне и грам.

Последният шок обаче дойде преди дни, когато Нойзито имал рожден ден. Той е  на 51 години, но е роден на 29 февруари, така че реално има празник през четири лета. Игнатова все пак му спретнала прекрасен празник, с приятели, торта и свещичка...

Вместо да я целуне и благодари обаче, Нойзи решил да се направи отново на остроумен и изръсил страшна тъпотия. "Ето на, минавам за по-млад от нея", из@кал се на метеното той, очевидно имайки предвид датата си на раждане. Само че, както и да го погледнеш, това е дебелашка шега и обида за половинката му.

"Дори много от приятелите й не знаят какво му е намерила и какво продължава да му харесва. Любовта явно не само е сляпа, но е и тъпа", коментират близки до двойката.