Лора Крумова се оказа много желана компания, всеки я иска повече до себе си!

Очевидно Лора Крумова е от много общителните хора, защото всеки иска да бъде с нея. В момента обаче най-добрата й приятелка Галя Щърбева прекарва най-много време с Лора, което побърквало мъжа й Сотир, дочу Kliuki.bg. Двете били неразделни и по цял ден посещавали различни места. Интересното е, че журналистките скоро родиха, но грижите за бебетата са ги поверили предимно на татковците и бабите, за да могат да си обърнат внимание една на друга.

[caption id="attachment_334587" align="alignright" width="300" class=" "]Лора Крумова предпочита Галя Щърбева пред мъжа си Лора Крумова предпочита Галя Щърбева пред мъжа си[/caption]

Колкото и странно да изглежда, Сотир ревнувал Лора Крумова от Галя. Той не разбирал защо жена му предпочита да бъде с приятелка, отколкото с уж любовта на живота й. При мъжът на Щърбева ситуацията е по-различна, защото и той бил доста близък с Лора, докато Сотир и Галя не намирали нищо общо помежду си.

"Той трябва да разбере, че Лора има нужда от време за себе си. Цели месеци прекара с детето, сега трябва малко да разпусне. С Галя се забавляват страхотно, много са сладки." - коментират познати на журналистките.

Едни от най-чаровните дами на българската журналистика в момента готвят съвсем нов проект, който ще намери място в Нова ТВ. Това е още една от причините двете да прекарват толкова време заедно. Постоянно обсъждали идеите си и били много въодушевени, че ще бъдат най-накрая продуценти и водещи на собствено предаване.

"Нямам търпение да ги видя двете пак на екран. Телевизията не е същата без Лора и Галя. Те озаряваха екрана и ме изпълваха с позитивизъм. Искам ги обратно." - споделя един от зрителите на Нова ТВ.

В крайна сметка Сотир ще трябва да се примири с новата ситуация и да осъзнае, че половинката му е доста по-известна от него, заради което постоянно ще има ангажименти.