Няма да е пресилено, ако кажем, че мъжът на Деси Добрева я глези като истинска кралица.

 

Припомняме, че малко след раждането на дъщеря й Алена, тя се раздели с бившия си съпруг Мартин, но към днешна дата има нов мъж в живота си, с когото изглежда щастлива.

 

Певицата е превърнала новата си изгора в свой личен асистент. Той няма нищо против да припка покрай звездата, носейки сценичните й тоалети и грижейки се да не й липсва абсолютно нищо.

 

Мъжът на Деси Добрева я обслужва като принцеса (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Тези дни тя имаше концерт по Южното Черноморие. Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ бе заложила на къса дантелена рокля в бледорозов цвят съчетани с ниски обувки в същия цвят.

На едната й ръка се виждат закичени над десетина мънистени гривни, стигащи почти до лакътя й.

 

Мъжът на Деси Добрева я обслужва като принцеса (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Макар русокосата изпълнителка да е вече на 42 години, все още има стройна фигура като на манекенка, за която мнозина биха могли да й завидят. Дори може да се каже, че младее. След като набързо изрепетира песните си за морския рецитал, тя побързала да се прибере в хотела, където да се преоблече в елегантна дълга рокля, подходяща за сценична изява.

 

Прави впечатление, че през цялото време Добрева била грижливо обслужвана от половинката си. Докато той разнасял всичкия й тежък багаж, тя стискала в ръце само малката си кожена чантичка.

Източник: Уикенд