Мнозина от представителките на нежния пол биха завидели на Гери Малкоданска. Няма да е грешка, ако кажем, че тя е наистина щастлива жена, а съпругът й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев задоволява всеки неин каприз.

 

Именно той превърна в незабравимо изживяване 34-тия рожден ден на синоптичката, който бе на 12 април. За това се похвали самата тя едва наскоро при своя медийна изява, споделяйки, че е отбелязала празника си в Дубай с любимите си хора – майка й Венета, съпругът й и двете им деца.

 

При следващите две пътувания червенокосата чаровница и половинката й съчетали романтиката с работата. Откакто се задоми с него, Малкоданска не спира да попива ценни знания за професията му. Тя не само се включва в популяризирането на фирмата му, а и е доста успешен инфлуенсър, наблягаща тъкмо в областта на интериорния дизайн. От известно време насам е ангажирана и с луксозен магазин за мебели и аксесоари за дома, в който се предлагат само маркови стоки, а цените им логично не са по всеки джоб.

 

Навръх рождения ден на Гери, съпругът й сподели кадър в социалната мрежа, за който двамата позират в плътна прегръдка насред пустинята, но не споделиха повече подробности, макар да бе очевидно, че са заложили на екзотична дестинация по повод празника й. тези дни стана ясно, че всъщност Гери трябвало да посрещне рождения си ден в България, а пътуването до Дубай било отдавна планирано и синоптичката отишла с двете им деца и майка си, тъй като Алекс имал много ангажименти и не успял да отлети с тях. 

 

Поради тази причина идеята била да се съберат в София за празника, но Алек удължил тайно билетите на всички и пристигнал в Дубай ден преди рождения ден на любимата си жена и така бил до нея за празника.

 

Макар все още да е доста млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска изглежда не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната индустрия. От последните й видеа в инстаграм личи, че къдрокосата чаровница е изпънала челото си, вероятно с ботокс. Факт е, че напоследък, дори и когато Гери изразява емоции, не се появява нито една бръчица около очите и на челото й, както би било редно, дори и при по-млади дами като нея.

 

Всъщност стремежът й да поддържа младежки вид и изрядна визия е напълно разбираем, предвид професионалните й занимания. Тя не само бе синоптик, преди да излезе в майчинство, а и се изявява доста успешно като инлфуенсър, както отбелязахме по-горе в материала. Отдала се е и на магазина, който с екипа на фирмата на мъжа й откриха неотдавна. Най-вероятно е била повлияна от любимия си да влезе в този бизнес, а и тя самата винаги е имала афинитет към модните тенденции в интериорния дизайн и аксесоарите за дома.

С работата си в луксозния шоурум, Гери донякъде сбъдва детската си мечта – като малка смятала, че идеалната работа за нея е да бъде магазинерка и си представяла как посреща клиенти на касата и пише важни неща на амбалажна хартия.

 

Успява успешно да балансира между работата и семейството, разбира се не без подкрепата на половинката си. Двамата винаги проявяват разбиране към ангажиментите на отсрещния и си помагат взаимно. Незаменима опора им е и Венета – майката на Гери, благодарение на която не се нуждаят от услугите на детегледачка.

 

В началото на годината двойката бяха на ваканция с друго звездно семейство – продуцентът Андрей Арнаудов и съпругата му Емануела Толева, заедно със сина им Васил. Макар да публикуваха снимки, от които бе видно, че са заложили на екзотична дестинация, така и не разкриха къде точно са плажували през януари.

 

След като посрещнаха рождения ден на Гери в Дубай, двамата с половинката й отпътуваха на работно посещение в Милано, а преди това се завърнаха от Ню Йорк. Така и не стана ясен поводът за пътуването им зад Океана, но пък се похвалиха, че то е съвпаднало с рождения ден на Алекс.

Източник: Уикенд