Както вчера писахме, Светлана Гущерова получи заплаха в мрежата, от която й настръхнаха и косата, и ботоксът, че и филърите. И с право, разбира се, защото заплахата гласеше, че в най-скоро време ще бъде спипана и залята с киселина, при това обилно.

Деянието е чудовищно и дори да е само нелепа тъпотия, водеща се шега, според извършителя, пак е престъпно и би трябвало да бъде наказуемо. Стресът за всеки нормален човек, преживял подобна заплаха, би бил огромен и Светлана не прави изключение.

Тя моментално подаде жалба и очевидно полицията си е свършила работата, защото днес, само ден по-късно, вече се разбра кой стои зад тези заплахи. Е, оказа се, че това не е някой маниак, нито непознат човек, а уж "приятел" на екс плеймейтката.

"Пазете се от така наречените си "приятели", хора! Това мога да кажа и нищо повече, защото съм омерзена и ме е гнус. Но да знаеш, че види ли те мъжът ми, ще те очисти", крещи Гущерова, очевидно още афектирана.

Е, Християн Гущеров не ни прилича на побойник, но със сигурност може да наеме някой охранител и "гардероб", който дори и само да сплаши въпросния "приятел", пак ще му държи влага дълго време.

Източник: Crimesbg.com