Христо Стоичков показа, че е съпруг-мечта!

Христо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния й юбилей. Камата организирал парти за рожденичката в един от най-скъпите ресторанти в Маями, където фамилията пребивава в последните години. [caption id="attachment_423881" align="alignright" width="300"]Стоичков Христо Стоичков е съпруг за пример[/caption] За всички детайли около партито футболната легенда се доверил на дъщерите си Мика и Христина. Двете момичета се нагърбили с известяването на гостите, украсата и поръчката на бутиковата торта за майка си, като най-голямата им мисия била да запазят в абсолютна тайна от нея тържеството. Макар на празника да присъствали само най-близките до Мариана Стоичкова хора, а не както повелява българският обичай – всички роднини до девето коляно, тя се изтупала като за червен килим. На вечерята г-жа Стоичкова блеснала с къса черна дизайнерска рокля, а Христо се пременил с тъмносин костюм. Твърде официални били и всички останали гости.

Но най-изненадващото присъствие на партито дошло от страна на съпруга на Мика – Айки, с когото се твърдеше, че тя се е разделила в началото на тази година.

Подаръците, които Мариана получила, Стоичкови пазят в тайна, но изненадите за нея започнали още със събуждането й на 50. Тъкмо отворила очи, мъжът й й поднесъл торта, бутилка марково шампанско и пищен букет, а големият армаган оставил за вечерта, пише Ретро. Неотдавна носителят на „Златна топка“ стана жертва на брутална фалшива новина, която гласеше, че е получил инфаркт и бере душа в болница в Америка. Христо опроверга слуха веднага в типичния за него стил, като засне видео, на което показва как е жив и здрав и пие ракийка. От снимките от юбилея на съпругата му също си личи, че и двамата са в отлична форма. Ицо и Мариана са семейство от повече от 30 години. Запознават се, когато той е вече звезда, но тя изобщо не била чувала името му. Половинката на футболната легенда признава, че любовта им пламнала от пръв поглед. Най-трудните им моменти в брака били свързани с непрекъснатите пътувания, защото Христо е играл на почти всички континенти. За свой постоянен дом обаче двамата избраха Америка, където се установиха и дъщерите им.