Мари Будева, дъщерята на Гала, години наред беше пример за поведение и начин на живот. Е, вярно е, че тогава бе още ученичка и водещата я държеше изкъсо, но момичето нито се дуеше с името на майка си, нито показваше суета и претенции.

Жалко, че малко по малко май нещата се променят. Марито, която уж щеше да учи и да се развива в сериозна професия, се превърна в инфлуенсър като всяка втора кифла, а отскоро започна и да се фръцка като такава. Будева показва телеса, разголени части, палави погледи и прочие лиготии, които дори не й се удават така, както на една Златка Райкова например.

Мъж ли си търси?! Щерката на Гала се кълчи полуг@ла в мрежата, стана кифла! (СНИМКИ по бански)

Така хем изглежда смешно, хем нелепо. Още повече, че си има сериозен приятел от училище и това е синът на Джуджи. Двамата живеят заедно в къща, която родителите им построиха и обзаведоха, а на младите не им остава друго, освен да се чудят какво да правят по цели дни, че да не умрат от скука.

Мъж ли си търси?! Щерката на Гала се кълчи полуг@ла в мрежата, стана кифла! (СНИМКИ по бански) - Снимка 2

"Така е, когато всичко ти е на тепсия. Гала уж добре възпитаваше чедото си навремето, а сега я лигави, след като отдавна е пълнолетна и е време да е самостоятелна. След като всичко ти е уредено - от парцалките, през храната, та до къщата, за какво ти е да се напъваш, да се развиваш и прочие. Та ти си си уредена", коментират потребители в мрежата.

Само дано Мари не им се обиди, защото поне преди време преживяваше подобни коментари с цупене и сръдня. Но трябва да се научи, че инфлуенсърите си поемат риска и знаят, че не всеки ще ги хвали.