Любовните истории на Григор Димитров не се нравят особено на майка му Мария. Настоящата му връзка пък е най-малко харесвана от нея.

Мария била твърдо против сватба между сина й и румънската му изгора Мадалина Геня, тъй като изобщо не вярвала на красавицата, че го обича, а съзирала в отношенията им жажда за пари.

Не е тайна, че влашката хубавица има доста скандално минало, понеже е минала през доста легла на звезди от Холивуд, най-известната сред които е Леонардо ди Каприо.

Според слуховете, запитана от чужди репортери за любимата на Гришо, майка му казала „О, не, не иска да чувам за нея“. Дори се говори, че я е нарекла с обидна дума, която се твърди, че била „пачавра“ и я е казала на български език.

На всичкото отгоре Мадалина е по-голяма от Григор, макар и само с 3 години. Още една причина, поради която Мария считала, че не е подходяща за брак с нейния син.

До момента майката на тенисист номер едно на България развали почти всичките му сериозни връзки. Тя е много взискателна и очевидно смята, че синът й заслужава най-великата жена на света.

Единствената, която Мария досега е одобрила, е Лолита Османова. Григор имаше много сериозни взаимоотношения с нея, но в крайна сметка двамата се разделиха безславно. Интересното е, че Лоли е единствената изгора на Гришо, която е по-малка от него на възраст, макар и само с 2 години.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com