Светлана Гущерова предпочита либидото си пред собствените си деца. Това стана ясно от разкритието й, че прави секс всеки ден.

Някогашната Мис Плеймейт задоволявала нагона на закръгления си съпруг без почивка. Именно заради това четирите й деца ги отглеждала предимно майка й.

„Много съм благодарна на мама. Благодарение на нея, че гледа децата толкова често, с Хриси можем да правим секс всеки ден“, разкри Светла в интервю пред Ива Атанасова.

Само „нередовна“ майка може да предпочете секса пред децата си. Тя не работи нищо, но въпреки това е „хвърлила“ наследниците си на баба им, за да може да ощастливява Християн Гущеров. Светла явно се страхува да не бъде изоставена от „татковото“ и така парите й да секнат.

При целия този секс не е чудно, че двойката има цели 4 деца. Светлана най-вероятно ще роди и пето, но засега е на мнение, че трябва да изчака още 1-2 години.

Гущерова отрече да е била някога удряна или бита от Християн, но съседите им твърдят друго. Според тях даже се е стигало до идване на полицията при един от големите им скандали.

Очевидно дори и сексът не може да държи Светла и Християн в отлични взаимоотношения. И двамата са с ограничен интелект и това е причината да не обичат да правят компромиси, а нито един брак не би оцелял без тях.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com