Мария Игнатова определено може да бъде оприличена на майка за пример, но в кавички. Тя е от онези жени, които предпочетоха мъжете и кариерата си пред собственото си дете.

Блондинката не живее със сина си, което продължава вече години. Тя го изхвърли при баща му Петко Димитров и го вижда само от време на време.

Тази тенденция се заформи по време на връзката й с Димитър Рачков и продължи след брака й с Ивайло Цветков – Нойзи. Изглежда недопустимо една майка да не живее с детето си, особено след като това е й единственото й дете, но за тв водещата в живота има други приоритети.

Неслучайно Яна – мащехата на сина на Мария, постоянно твърди, че приема момчето като свой син. На практика именно танцьорката отгледа Виктор, който вече е тийнейджър.

В момента Игнатова не е много заета с работа. След телевизионния крах на „Господари на ефира“ тя има доста повече свободно време, особено и след като „Х Фактор“ също умря. Въпреки това обаче Мария не се отдаде на майчинството, за да поправи грешките си там, а се отдаде на любовта.

Вече 2 години блондинката живее в родната си къща заедно със своя втори съпруг и с майка си. Тя се върна там, след като 9 години живя под един покрив с Димитър Рачков.

Мария е луда по Нойзи и се е отдала изцяло на него. Свидетели на техните взаимоотношения дори твърдят, че тя му прислужва у дома. Това се видя и в „Черешката на тортата“, където той не се помръдна и само й даваше команди.

Да прислужваш на мъжа си, вместо на детето си – това е недопустимо от морална гледна точка. Очевидно обаче Мария е загубила не само ума си покрай Нойзи, но и всичките си ценности, ако въобще някога ги е имала.

Източник: Crimesbg.com