Мария Игнатова през целия си живот е поставяла себе си на първо място. Тя е съвършен егоист, макар да е майка.

Мария не помисли как ще се отрази бракът й с Ивайло Цветков - Нойзи на тийнейджъра Виктор. Не мисли и когато пуска свои секси снимки в мрежата.

Майка – кошмар! Синът на Мария Игнатова бере страшен срам заради тези СНИМКИ на майка си

„Господарката на ефира” публикува как се чекне на почивка край морето, като нарече това Hot Yoga. На снимките тя наистина изглежда в добра форма, но не изглежда като майка, която я е грижа за сина й.

Майка – кошмар! Синът на Мария Игнатова бере страшен срам заради тези СНИМКИ на майка си - Снимка 2

Надали на Виктор, който е в гимназията, му е приятно приятелите му да се възбуждат от задните части на майка му, от стройните й крака или от каквото и да било от тялото й. На нея обаче не й пука как се чувства момчето и продължава да публикува разчекнати снимки.

Майка – кошмар! Синът на Мария Игнатова бере страшен срам заради тези СНИМКИ на майка си - Снимка 3

Ако й пукаше за сина й, нямаше да го изхвърли на баща му Петко Димитров да го гледа. Именно бизнесменът и втората му съпруга Яна отгледаха и възпитаха Виктор, а Мария през последните 15 години се правеше на много заета работеща жена.

Майка – кошмар! Синът на Мария Игнатова бере страшен срам заради тези СНИМКИ на майка си - Снимка 4

Игнатова никога не е била примерна майка и това е причината да не искаше деца от Димитър Рачков. Близо десетилетие той я умоляваше да си направят  бебе, но тя все отказваше. Очевидно не й харесва да е майка и никога не й е било приоритет в живота й.

Майка – кошмар! Синът на Мария Игнатова бере страшен срам заради тези СНИМКИ на майка си - Снимка 5

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com