Мая Савова се моли Жени Калканджиева да се оправи по-бързо

Емоционалното състояние на Жени Калканджиева тревожи особено много нейната колежка от "Жените говорят" Мая Савова. Блондинката не крие, че след раздялата на бившата световна номер 6 с мъжа й Тачо, е настъпила голяма драма в живота на Жени, научи Kliuki.bg.

"Никак не е добре. Опитва да се прикрие на работа и успява, защото е голяма професионалистка, но истината е, че много страда. Всеки ден се моля за Жени. Иска ми се тя да превъзмогне болката възможно най-бързо, но в любовта е много трудно да забравиш всичко, след като си дал душата си на любимия." - споделя Мая Савова.

[caption id="attachment_316299" align="alignright" width="300"]Състоянието на Жени Калканджиева притеснава Мая Савова Състоянието на Жени Калканджиева притеснява Мая Савова[/caption]

Истината обаче е, че русокосата красавица не знае какво изпитва Жени Калканджиева и не може да се постави в нейната ситуация, тъй като съпругът й Крум Савов винаги е бил верен и изцяло отдаден на любовта им. Нещо, което не може да се каже за Тачо, който се скъса да лъже и предава бившата Мис България с други хубавици.

Засега работата на "Жените говорят" обаче не е засегната, въпреки любовните терзания на Жени. Двете с Мая Савова успяват много умело да прикрият всякакви лични емоции, заради което имат и огромен рейтинг. Въпросът обаче е докога?!