Мая Илиева продължава да тъне в мистерия

Съпругата на покойния Жоро Илиев рядко се показва на светски събития. Но дори на 49 та изглежда зашеметяващо. И без пластични корекции, като категорично отказва да легне под ножа, за да се трансформира в пластмасова кукла. Въпреки милионите си, вдовицата на Главния предпочита да си остане естествена, разкриват близки до милионерката.

Екзотичната вдовица на покойния бос на Вис-2 тези дни излезна от нелегалност. Тя се появи на светско събития в столицата.

Мая Илиева на 49:  Защо вдовицата на Главния отказва да се тунингова?(Уникални снимки)

Мая е вдовица от седемнадесет лета. Но живее изключително скрито, скромно и не парадира с милионите си. А по слуховете тя не само е запазила милионите на Главния, ами дори ги е удвоила.

Мая Илиева на 49:  Защо вдовицата на Главния отказва да се тунингова?(Уникални снимки) - Снимка 2

Вдовицата живее с трите си деца Криста, Андреа и Георги. В родината си те обитават затворен комплекс в Панчарево. А за имотите й в Доминикана се носят легенди.Според слуховете Жоро Илиев купил обширни парцели в курорта Пунта Кана, като с днешна дата върху тях са построени луксозни хотели. Днес те носят огромни печалби на наследниците му. А след смъртта на Главния Мая закупила огромно имение там, в което ходела с децата и приятелите си.

През годините жената на Жоро Илиев се е отървала от доста от имотите си в България, но е запазила много от тях зад граница.

Източник: Лупа.бг