Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, най-после реши да излезе на светло, социализирайки се с профил във Фейсбук. Запознати издават, че акаунтът й е действителен и зад него наистина стои Мая Илиева. Тя е добавила в приятели единствено най-близките си приятелки. 51-годишната брюнетка е избрала снимка, на която е с широка усмивка и екстравагантна шапка за профилна.

 

До момента се е сприятелила с едва 290 души, преобладаващата част от които жени. Актрисите Стефания Колева и Катето Евро, бившата тв водеща Наталия Симеонова, дизайнерката Албена Александрова и певицата Мария Грънчарова, са малка част от приятелките на вдовицата на Жоро Илиев.

Припомняме, че на 25 август ще станат 19 години от кончината на Главния. Мая едва сега се осмели да стане активна в социалните мрежи, след като години наред странеше панически от известността и светския шум. След като босът на ВИС-2 Георги Илиев бе разстрелян, вдовицата му сведе до минимум публичните си изяви и дори дълго време живя зад граница.

 

От години красивата милионерска вдовица крие и кой е мъжът до нея. Последно тя имаше връзка с варненеца Николай Иванов – Шванца, но двамата приключиха отношенията си през лятото на 2016 г., след като къдрокосата брюнетка бе зарязана от мачото. Той бързо я замени с млада красавица, за която се ожени за раз време. Мая Илиева, разбира се бе шокирана от развитието на отношенията им и се покри от света за няколко месеца.

 

Сватбата на единствения мъж, към когото изпитваше силна любов след екзекуцията на Жоро Илиев, я съсипа. Истината е, че двамата изживяха бурна авантюра, в която ту се разделяха, ту се събираха, а клюката непрекъснато ги пращаше пред олтара. Вместо това обаче, той си взе за съпруга съвсем обикновено момиче, макар и доста красиво.

 

След любовното разочарование, Маями, както я наричат близките й на галено, се скри в Доминикана, където има огромно имение, придобито още по време на брака й с Илиев. Милионерката се усамотява в резиденцията поне два пъти годишно.

Със сигурност не е сама към днешна дата, но вече не желае връзките й да стават публично достояние и умело крие мъжа до себе си.

Източник: Уикенд