Казано си е, че... "веднъж стомна за водичка, втори път стомна за водичка, а на третия се чупи". Това отлично го проумя и Фънки след снощния лайф на "Капките". За всички сезони на шоуто, в които е бил жури, а те не са никак малко, Димитър Ковачев не е получавал толкова огромна порция от искрена зрителска ненавист и отвращение. Но сам си го изпроси.

Простакът се държа крайно неадекватно снощи и след перфектното изпълнение на Християна Лоизу като Маргарита Хранова, на което публиката в залата скочи на крака, той се изцепи с брутално малоумие и обида. И хич не му пукаше, че се гаври не само с уникален изпълнител, но и с бременна жена. Самата Християна обяви новината в началото на формата.

Фънки не само не се възхити на Лоизу, която разплака залата с изпълнението си на "Устрем", но и с гаден тон и свирен поглед я "закла" с думите, че била скучна, плоска и изобщо не влязла в образа на Марги Хранова. С две думи - Ковачев я "наср@", както сам обича да казва и както само той умее - като пълен простак.

Зрителите обаче не издържаха. Стотици хора се хвърлиха в масова защита на Лоизу и заявиха, че след този пасквил повече няма да си пуснат предаването, докато Фънки е там. "Дебела, мазна, цинична мутра, не те понасяме", крещят потребители.

Източник: Crimesbg.com