Бомбастична новина долетя от клана Халваджиян - Маги и Кремена Халваджиян ще стават баба и дядо за трети път. Да, двамата са избрали да имат само един син - Бебо, чиято жена обаче е машина. Алекс Енева е бременна с трето дете, което ще се роди през януари, това съобщиха близки до фамилията.

Първородният внук на Маги Халваджиян - Еди има и малка сестричка Кай, а какъв ще е полът на третото бебе, не е сигурно, защото се пази в пълна тайна от семейството.

Някои вече подбъзикват Енева, че е готова да чупи рекорди и явно гони по репродуктивност плеймейтката Светлана Гущерова. Е, Гущерова я води с една бройка, но колко му е да навакса. А представете си пък ако чака близнаци... Да, това едва ли ще се случи, но и три деца никак не са малко.

Някои шушукат, че раждайки като зайкиня, Енева си подсигурява бъдещето с Бедрос Халваджиян и родителите му. Дори и да се разделят двамата, Маги и Кремена никога няма да си зарежат внуците и към бившата адреналинка пак ще текат реки от пари.

Други ги засичат, наричат ги злобари и пожелават на Алекс и Бебо да се обичат все така и да си направят ако искат още десет деца. "Това си е тяхна работа, а и не им ги гледате вие", спорят потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com