Чалгарката Емилия се похвали преди ден с нова прическа - късо каре, с което явно цели да минава за по-млада. То това хубаво, но защо не отдели малко време и внимание на тялото си, чудят се потребители, станали свидетели на последните й снимки от снощи.

На тях певицата определено е радост за окото на мъжа си Жорж Башур (знаем, че мюсюлманите си падат по тресящи се меса от типа "машалла"), но за феновете й дойде малко в повечко. Още повече като се видя, че от дебелина краката на Емито се търкат.

Машалла, джанъм: Краката на Емилия се търкат от дебелина! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от снощи)

Разбира се, отслабването не е лесна работа и никой не е длъжен да се подлага на изнурителен глад или да си скубе косата, че не е с манекенски мерки. Има и красиви пищни мадами, не това е проблемът. Проблемът е в облеклото на Емилия и в думата "стил", които явно са й непознати.

Машалла, джанъм: Краката на Емилия се търкат от дебелина! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от снощи) - Снимка 2

"Не е нужно да следва сляпо модата, в случаи като нейния дори е смешно. Бива ли при тези крачета да сложиш толкова къса, че и тясна пола?! Ами малко чувство за естетика имай, бе! Да, в правото си е и без дрехи да тръгне ако иска, но да не се сърди после, че я коментирали критично, без да я аплодират", пишат в нета потребители.

Машалла, джанъм: Краката на Емилия се търкат от дебелина! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от снощи) - Снимка 3

Дали певицата ще се трогне от съветите им и най-после ще се погледне с критично око, предстои да видим.