Балерината точи парите на Дългия като бащиния

Водещата балерина и първа дама на сърцето на Слави Трифонов Мартина Огнянова вече прекали. Тя мина всякакви граници на нормалност, точейки парите на Дългия така, сякаш са й бащиния.

Колежките й от "Шоуто на Слави" са в шок от факта, че шефката на "Магаданс" хвърля по над 2000 лева на месец само за косата си. Мартина страда от някаква мания да бъде различна и уникална, заради което ходи всяка сутрин в студиото за красота на вдовицата на Жоро Илиев и оставя там минимум по стотачка. И това само за ден.

На следващата сутрин отива пак и настоява да й направят нова, коренно различна прическа. Явно Мартина се е комплексирала от факта, че макар и да е избраница на Слави, то повечето българи я намират за не особено хубава, да не кажем грозновата в лицето. А единственият начин да парадира с нещо е, когато демонстрира финансовото си превъзходство и лукс над останалите.

martinaТова обаче е твърде нахално като се вземе предвид, че Мартина не харчи собствените си пари, а тези на любимия, който освен космите на главата й трябва да се грижи и за дрехите в гардероба, козметиката, гримовете и всичките й останали прищявки.

Докога ли ще издържи Слави и дали скоро няма да й спре кранчето, чудят се феновете му.