Мартин Николов - Елвиса проговори публично за "Игри на волята", но тази, на която отдели най-много време и "внимание", беше Денислава Велкова. Последната се превърна в посмешище за зрителите още отдавна, покрай аферата си с Кристиан Кирилов. А впоследствие затвърди всеобщото мнение, че е, така да се каже... лека жена.

Днес и Елвиса говори за нея с презрение и нескрито отвращение като я попита не я ли е срам да се гледа по телевизията, че дори и в огледалото.

"Тази жена, тази Денислава, през цялото време вътре ми се кълнеше в приятелство, говореше как ми вярвала, как се възхищавала, как държала на мен и знаела, че аз ще я защитя, ако се наложи. Правеше се на кротка овчица, а като излязох навън и изгледах какви ги е говорила за мен пред останалите, се отвратих. За мен тази жена няма никаква стойност, тя е нищо. Подобие на жена дори, бих казал, защото явно не й е дадено да бъде такава. А това не се учи, нито се купува - или го имаш, или не. Денислава никога няма да има нито класа, нито стил", убеден е Мартин.

Елвиса беше попитан и за бившата си Емануела, на което отвърна, че с нея са били в сериозна връзка шест години. 6 години, през които сигурно са късали и са се сдобрявали 20 пъти.

"Нищо лошо няма да кажа за нея, защото тя ми помогна да вляза в шоуто, но ще кажа, че всяко нещо си има своя предел и край. Нашата връзка също", каза той.

Източник: Crimesbg.com