Заедно ли са, или не са Натали Трифонова и Мартин Чой? Този въпрос е актуален от дни в медийното пространство. Е, не са. Доказано двамата са разделени и да - връзката е приключил мото шампионът, защото му омръзнало или защото не е намерил общи цели занапред... все тая. Важното е, че двамата поеха в различни посоки.

Не знаем посоката на Чой, но тази на Натали е ясна - Ню Йорк. От няколко дни блондинката не спира да пуска снимки от Голямата ябълка и да показва колко е хепи. Затова и мнозина си помислиха, че е там с любим мъж - ако не Чой, то поне някой друг.

Но не. Наталито не е там по романтични причини, а че е хепи - хепи е. И как да не е, след като се озова в един от най-мечтаните градове на света на аванта. На чиста аванта при това, без да се охарчи за нищо.

Преди да сметнете, че Трифонова е там, обслужвайки някой богаташ, ще издадем истината - тя е заминала по покана на известен производител на мобилни телефони, чиято марка рекламира в профила си. А в Ню Йорк за няколко дни се е състояла среща на инфлуенсъри от целия свят. Това е.

В момента синоптичката е още там, но скоро лети обратно за България.И се басираме, че ще разказва за пътуването си в Би Ти Ви още като се прибере.

Източник: Crimesbg.com