Слави Трифонов сгази здраво лука

Слави Трифонов бил шута на двама знакови актьори. Дългият не поканил на концерта на шоуто си в зала „Армеец” Марта Вачкова и Васил Василев-Зуека. Щерката на големия Григор Вачков и екранния партньор на Димитър Рачков бил обидени от неуважението на гологлавия шоумен. Старите рани не зарастват, а обидите още повече. Въпреки че Слави Трифонов се прави на джентълмен, че е над нещата, има колеги, на които не е простил и няма да даде опрощение.

Не всички са сложени под един знаменател, но Дългия слага различен аршин на тези, на които е сериозно обиден. И не дава прошка, при никакви обстоятелства. Според упорития слух от кухнята на „Шоуто на Слави” той дори е простил на Алекс Раева. Припомняме, че певицата и той имаха дългогодишна топла връзка и Слави доста бе хлътнал по нея. Дори се заговори, че двамата възнамеряват да свият семейно гнездо. След което изненадващо чаровницата го напусна, но си и тръгна завинаги от „Шоуто на Слави”, пише HotArena.

[caption id="attachment_335801" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не може да се понася с Марта Вачкова и Зуека Слави Трифонов не може да се понася с Марта Вачкова и Зуека[/caption]

Официалната версия бе, че певицата искала да се развива самостоятелно, защото чувствала в себе си сили за собствена кариера. Неофициалната клюка бе, че Алекс Раева повече не можела да търпи тиранията на известния си любовник. Бившата партньорка на Мария Игнатова в последния сезон на култовото шоу „Х фактор” ще пее на концерта на шоуто на 25-ти април с Деси Добрева, разбра Kluiki.bg.

Но не толкова розови са нещата с Марта Вачкова. Екранната половинка на Тончо Токмакчиев от „Каналето” бе нарочена от Дългия като интригантка, която топи колегите си. Екс водещата на „Жените” пък му отговорила, че това са долни лъжи и инсинуации. Марта Вачкова отвърна подобаващо на удара, като обвини Слави Трифонов, че той и предаването му е проводник на селска простащина. Дългият пък не спря да прави скечове, в които се подиграваше с килограмите на Марта.

Въпреки многото години от скандала, двамата така и не успяха да заровят томахавките и явно напрежението помежду им продължава да расте. Дългият е отсвирил от концерта и Васил Василев-Зуека. Историята с него е подобна. Един от водещите на „Господари на ефира” също е „настъпил котето” и Слави не му е простил.

Припомняме, че Зуека писа писмо до медиите, в които обясни защо напусна „Шоуто на Слави”. В него популярния актьор разкри, че Слави Трифонов го подтиска и не му дава да се развива. Според добре осведомени източници Марта Вачкова и Зуека люто се разсърдили на Слави и му били страшно обидени.