Марк Антъни се oжени за четвърти път в началото на тази година. За звездата това е пореден брак, но пък го отбелязва подобаващо. 

Събитието се отбеляза в музей на изкуството в Маями. А сред гостите можеха да се видят редица популярни имена - Салма Хайек, Дейвид и Вики Бекън и мнозина от латино музикантите на световната сцена - Луис Фонси, Малума, Марко Антонио Солис и Ромео Сантос. и други.

Марк Антъни има близнаци от Джей Ло и сега е на 54 години, а любимата му е доста по-млада, на 23 г. Видяхме я наскоро като финалистка на конкурса - Мис Вселена 2021 и се казва Надя Ферейра.

Красавицата и Марк бяха забелязани още преди година заедно на светски събития, но пък са сгодени от май на миналата година. Двамата планираха дълго как да направят брака си и наистина церемонията беше невероятна, а тоалетите им също. Антъни беше избрал да се облече с марката Диор.

А неговата половика се появи в изящна булчинска рокля с цветя  като мотиви по нея, дело на дизайнераката Галя Лахав, която е много търсена през Океана

Нито едно от всичките четири деца на Марк не присъства, без да се намеква че има лоши отношения с тях, но е факт че докато тойсе женеше, децата му от Джей Ло бяха с нея на друго тържество, заедно с втория си баща Бен Афлек.

Марк Антъни се ожени за четвърти път. Този път за латиноамериканска Мис! (СНИМКИ)

 

 

 

Марк Антъни се ожени за четвърти път. Този път за латиноамериканска Мис! (СНИМКИ) - Снимка 2