Марк Антъни се oжени за четвърти път в началото на тази година. За звездата това е пореден брак, но пък го отбелязва подобаващо. 

Събитието се отбеляза в музей на изкуството в Маями. А сред гостите можеха да се видят редица популярни имена - Салма Хайек, Дейвид и Вики Бекън и мнозина от латино музикантите на световната сцена - Луис Фонси, Малума, Марко Антонио Солис и Ромео Сантос. и други.

Марк Антъни има близнаци от Джей Ло и сега е на 54 години, а любимата му е доста по-млада, на 23 г. Видяхме я наскоро като финалистка на конкурса - Мис Вселена 2021 и се казва Надя Ферейра.

Красавицата и Марк бяха забелязани още преди година заедно на светски събития, но пък са сгодени от май на миналата година. Двамата планираха дълго как да направят брака си и наистина церемонията беше невероятна, а тоалетите им също. Антъни беше избрал да се облече с марката Диор.

А неговата половика се появи в изящна булчинска рокля с цветя  като мотиви по нея, дело на дизайнераката Галя Лахав, която е много търсена през Океана

Нито едно от всичките четири деца на Марк не присъства, без да се намеква че има лоши отношения с тях, но е факт че докато тойсе женеше, децата му от Джей Ло бяха с нея на друго тържество, заедно с втория си баща Бен Афлек.