Мария научи страшна истина за любимия си Християн Гущеров

Това, което разбра Мария за милионерския син направо я шокира. Миньончето било потресено от злокобната вест и обезумяла от ярост. Мария научила, но не от половинката си, че по-възрастната й колежка Малина едно време също си имала падалка с пухкавия й любовник, научи HotArena.net.

[caption id="attachment_322586" align="alignright" width="279"]Мария разкри страшна истина за Гущеров Мария разкри страшна истина за Гущеров[/caption]

Работа между тях била толкова сериозна, че певицата дори щяла да го дари с наследник. Малина и Гущеров си имали заигравка в миналото и не се криели. Въпреки че по онова време милионерският наследник бил на 19 години, а изпълнителката на „Ако ще да звъниш” на 41.

За да е с младока нон –стоп, гласовитката на „Пайнер” отсвирила дългогодишния си приятел борчето Красимир Кочев, припомни Kluiki.bg.

Двамата с богаташа не се срамували да се показват заедно, а напротив, подвизавали се непрекъснато по нощните клубове в столицата и в елитните чалготеки. Любовта им щяла да продължи неизвестно докога, докато Малина не забременяла от Християн Гущеров. След като разбрал „благата вест”, бащата тутакси се намесил, понеже аверите му го бъзи кали, че кандидат-снахата му е на годините.

Според клюката той предложил солидна сума на Малина, за да премахне бебето от сина й. Певицата се сагласила на сделката, като прибрала за „услугата” петдесет бона и супер тузарско обзавеждане на апартамента си. След този алчен акт връзката между Гущеров-младши и Малина се разсъхнала.

Мара Отварачката тогава не била още в играта, понеже била щастливо женена за първия си съпруг Димитър Андонов. Шокиращата вест поп фолк дивата Мария научила на лятното турне на „Пайнер” от услужливи зложелатели. Тя била бясна на Малина, с която и преди не се дишали особено.

Но след като разбрала какви ги е вършела с настоящото й гадже, Мария била готова дори да се млати с конкурентката си за леглото на Християн Гущеров.

Гардовете били предупредени и непрекъснато дебнели между Малина и Мария да няма сблъсък на концертите и двете да се разминават по живо и по здраво.