Мария изби всичката риба в световния океан с интервюто си при Гала. В "На кафе" тя най-после реши да си развърже устата и да говори директно за мъжа си бияч, който я направи "трудна за рисуване" преди месеци. Както знаем, чалгарката му прости и си го прибра - е, разбира се, срещу сто бона кеш, които той й връчи.

Стана ясно, че двамата вече имали и нова къща, така че Мара Отварачката вероятно съвсем е забравила шамарите. Тя обаче втрещи зрителите с уверението, че когато обича истински, прощава всичко.

"Обичам силно мъжа си, затова му простих и боя. Не го ли обичам, не обичам ли някого, няма да простя. Когато не е редно да простя и човекът много се е провинил, също не го правя", рекна Мара, все едно боят не е нищо... просто музика или някакъв производствен шум.

Нещо повече - Мария не само простила на съпруга си, но и си променила визията заради него. Както видяхме, тя е с нов цвят на косата и заяви в ефир, че го прави за любовта. Не искала мъжът й да гледа настрани - да се умилиш направо...

"Пипвам се аз, променям се, глася си се... като една нормална и истинска жена. Суетата ни е присъща, а и искам мъжлето ми да гледа само към мен и да ме иска, а не да се зазяпа по друга", каканиже Мара, за шок и потрес на всички адекватни зрители.