След като се придържа към вегетарианството цели 21 години, Мария Силвестър се върна към мръвките, след като се изкушила от сочна наденица и от лакомия загърбила дългогодишните си принципи. Признава, че още щом я зърнала, й потекли лигите и допълва, че човек трябва да се вслушва в сигналите на тялото си. Неведнъж е споделяла, че избягва въглехидратите заради инсулиновата й резистентност. Именно заради заболяването си преди време успя да качи доста килограми, които обаче пребори с правилен подход.

 

Категорична е, че човек трябва да се придържа към балансирана диета, изготвена спрямо изследванията, от останалите просто няма смисъл. Силвестър, която е на 46 години, но изглежда прекрасно твърди, че животът след 40 тепърва започва и съветва дамите да не се отчайват от напредването на годините. Разбира се редовен посетител е на любимата си клиника по естетична дерматология, за да поддържа свежестта си чрез ботокс и филъри, но без да прекалява.

 

Мария Силвестър заряза вегетарианството след 21 години

Харесва френския модел на поддържане на лицето – здрава кожа и малко грим. Вътрешния баланс пък постигнала чрез сеансите при психолог. Силно се увлича от темата за духовното усъвършенстване и чете предимно такава литература, ходи и на семинари, които й помагат да опознае себе си и допълва, че откакто се занимава с психотерапия е абсолютно нов човек.

 

Не се оплаква от липса на обожатели, но няма време за флиртове. Чаровната брюнетка отглежда сама сина си Давид, който вече е в тийнейджърска възраст. Категорична е, че иска да го научи да е добър човек и да вярва повече в себе си.

Източник: Уикенд