Мария Силвестър отново се носи на крилете на любовта, разбира се нова. Макар, че скоро ще чукне 47 години, изглежда по-добре от всякога, а и твърди, че се чувства млада по дух. Вероятно това е и причината, поради която от доста време насам излиза само с млади лъвчета, също като Ваня Щерева.

 

От близкото й обкръжение издават, че не е от хората, които робуват на предразсъдъци и е добавила в списъка си с любовни завоевания поредния младок. Още обаче не го е запознала с 16-годишния си син Давид, тъй като изчаква да провери дали отношенията й ще се развият в положителна посока. Твърдяла пред приятели, че ще го представи официално, само ако оправдае очакванията й. Мълвата носи, че наскоро са били заедно в Италия, а лятото са изкарали по родното Черноморие.

 

Мария Силвестър забърса поредното младо гадже

Припомняме, че последната й публична връзка беше със 17 години по-младия от нея Михаил Пенев. И макар възрастовата разлика да не е нещо, което я притеснява, в конкретния случай именно тя станала причина за раздялата им, тъй като имали различни възгледи за живота.

 

Поддържа външния си вид с редовни посещения в любимата си клиника по естетична дерматология, където си слага филъри в лицето и ботокс, но се старае да не прекалява. Постигнала е и вътрешен баланс след посещение на сеанси при психолог. Силно е привлечена от темата за духовно усъвършенстване и напоследък залага предимно на такава литература. Посещава и семинари, помагащи й да се опознае. Твърди, че откакто се занимава с психотерапия, е съвсем нов човек.

 

Силвестър е повече от доволна, че дори и с напредването на възрастта, все повече мъже проявяват интерес към нея. Преди няколко години натрупа доста излишни килограми заради инсулинова резистентност, но успя да се пребори с тях чрез строг режим отричащ въглехидратите и с усилени тренировки. Сега все още се изявява като модел и е от търсените лица за рекламни кампании.

Източник: Уикенд