Едва сега, след като навърши 46 години, Мария Силвестър осъзна грешките, които е допускала в личния си живот. Тя сподели с почитателите си, че до момента е имала връзки само с т.нар. „лоши момчета“. Към днешна дата обаче, вече е стигнала до извода, че трябва да промени предпочитанията си, ако иска да има щастливи отношения с противоположния пол.

 

До тези прозрения синеоката брюнетка стигнала след редовни посещения при психоаналитика си. Силно се увлякла по темата за духовно усъвършенстване и сега залага предимно на такава литература. Ходи и на семинари, които й помагат да се самоопознае.

 

Бракът й с шоумена Силвестър Силвестъров, бе доста бурен, а разводът им – скандален. Тя обаче е категорична, че това й е дало стимул да се бори с житейските изпитания. След като се раздели със съпруга си преди години, Мария започна живота си наново, при това от нулата.

Получила подкрепата на приятели, които не само й помогнали да си намери ново жилище, а и материално. Така успяла да изплува от батака и се успокоила. Това е и причината, поради която често подкрепя дамите, преминаващи през тежка раздяла и им вдъхва кураж да продължат напред.

 

До раздялата със Силвестъров се стигна след изневери от негова страна, а многобройните опити да оправят отношенията си, удариха на камък. Тъй като не могла да преглътне измамата, дълго време носила горчивината в себе си. Към днешна дата бившите съпрузи общуват сравнително нормално заради сина им Давид, който е тийнейджър, но далеч не може да се каже, че са близки.

 

Актрисата е доволна, че е преминала през трудностите с гордо вдигната глава и те вече са зад гърба й. Не крие, че с напредването на възрастта й, към нея интерес проявяват все повече мъже, при това по-млади от нея. Всички те обаче имали само една цел – да подхранят егото си, че излизат с популярна жена като нея.

 

След като се разделиха с Михаил Пенев, който бе с цели 17 години по-малък от нея, Мария избягва да говори за личния си живот. Категорична е обаче, че не страда от предразсъдъци по отношение на възрастта на партньорите й, но в някои случаи голямата разлика в годините се оказвала решаваща.

 

Не се е отказала от мъжете, но вече подбира по-внимателно кого да допусне близо до сърцето си. Дали тепърва ще срещне голямата си любов, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд