Мария Силвестър си върна супер формата за нула време!Мария Силвестър е възвърнала

идеалната си форма само за месец и половина. След като бе напълняла безобразно, водещата на „Бригада Нов дом” се взе в ръце и успя да свали цели 10 килограма с цената на железен хранителен режим, говори се в Би Ти Ви. [caption id="attachment_440632" align="alignright" width="213"]Мария Силвестър Мария Силвестър се втали за нула време и се подмлади[/caption] Ключът към успеха на чаровната тв звезда е липсата на каквито и да е въглехидрати в менюто й, разкри наскоро самата тя. Това се налагало не просто за да бъде стройна и красива, а защото страда от инсулинова резистентност. След като в края на миналата година качи доста килограми, тя се подложила на изследвания, които доказали този проблем. Заради него водещата рискувала да развие диабет. Вместо да чака положението да стане необратимо, решила да ограничи всичко сладко и тестено в чинията си.

Преди дни Мария даде подборни обяснения за менюто си на своята страница в Инстаграм. „Сутрин закусвам яйца или кисело мляко с малини, къпини или боровинки. В него слагам каквото се сетите – спирулина, конопен протеин, чия, канела и дотам.

Без захар, мед, стафиди и прочие сладки неща! Следобед – месо със салата или задушени зеленчуци – пиле, риба! Вечер – много по-малко от същото. Ако не ми се яде, пропускам. Но пия много вода, зелен чай, без алкохол, газирано, сиропи, сокчета и фрешове!”, описа диетата си тв водещата. За да изготви хранителния си режим, тя използвала специална медицинска таблица. „Чета за инсулиновата резистентност и гледам една таблица с гликемичните индекси на храните. Съобразявам се с това”, обясни още Мария. Най-голям проблем за водещата било сутрешното кафе. Тя открай време била свикнала да го пие със захар. Когато се наложило да се придържа към нисковъглехидратната диета, пробвала кафе без захар, което й се сторило почти като мъчение на инквизицията. Мария обаче се въоръжила с търпение и силна воля и си казала, че всичко зависи от навика. След като няколко дни пила кафе без захар, свикнала и дори започнало да й харесва. Понеже наблегнала не само на диетата, но и на спорта, за отрицателно време успяла да си върне предишните идеални мерки. Освен че сподели диетата си, Мария Силвестър разкри и своите тайни за свежа кожа на лицето. 43-годишната звезда не слага почти никакъв грим, когато не е на работа. Тя се ужасява и от изкуствени мигли, които също са тема табу в нейния стайлинг. Вместо да ходи по козметици, разчита на лекар-дерматолог, който й прави мезотерапия и аквапилинг на лицето. На тези процедура разчита да я пазят от бръчки под очите, защото вечно забравя да сложи околоочен крем, пише вестник Уикенд.