Миньончето, което проявява явни мераци за завръщане на сцената, хич не се старае да изглежда поне поносимо добре. Последното ѝ включване в Инстаграм я разкри в непозната светлина – като от времето на бабите ни. Миниатюрното рокле, което бе облякла Мария, явно имаше за цел да впечатли аудиторията.

За неин ужас обаче не ѝ се получи и от погледите не убягна тоталната липса на елегантност и стил. На практика певачката се пусна с дантел-рокличката на баба си в комбинация с черни подобия на маратонки. Белите чорапи пък, с мерак да бъдат вдигнати чак до ушите, допълваха “тоалета” на пишман модната икона на България.

Откакто Мария се реши да се връща на сцената, не минава и ден, без да напомни за себе си в мрежата. Изпълненията в личния ѝ живот, от своя страна, още веднъж подсказват, че нещо си е наумила. Дали ще работи по кариерата, или пък вече е в търсене на нов мъж, засега историята мълчи. Тя самата пък никак няма да си признае! Е, поне откъм стайлинг може да се постарае. През годините попфолк дивата е имала не едно и две модни попадения. Може би е добра идея да си припомни архивите и да се върне обратно в 21 век.

Мария се пусна с дантелите на баба си (Певачката потресе със стайлинг евтинджос)

Мария се пусна с дантелите на баба си (Певачката потресе със стайлинг евтинджос) - Снимка 2