Мария опита да направи реклама на гърба на своята колежка, но не успя

След като се омъжи за Християн Гущеров, певицата Мария някак залезе в професионален план. От 3 месеца насам феновете й изобщо не й обръщат внимание и за това говори намалелият й рейтинг в интернет. Затова Мара Отварачката реши да се завърне сред големите, измисляйки хитър ход. Тя убеди колежката си Елена Паришева да се върна в професията, правейки дует с нея. Така Мария разчиташе, че ще пробие отново в небосклона на попфолка, но сметките й се оказаха катастрофално криви, узна Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338857" align="alignright" width="300"]Мария прецака Елена Паришева, връщайки я преждевременно Мария прецака Елена Паришева, връщайки я преждевременно[/caption]

Песента "Тихо" не се хареса на аудиторията и изобщо не става хит до момента. Проучванията сочат, че малцина я търсят в интернет, което говори доста колко е харесван този дует. Номерът на Мария не мина. Тя хитро измисли да си направи реклама чрез една бивша звезда, но уви, не пресметна главното, а именно качеството на песента.

В момента Елена Паришева си е развалила отношенията с Мара, тъй като била бясна, че завръщането й се е оказало провал. Тя е имала намерение все някога да се върне, но не и точно сега, не и по този нелеп начин. Хилядите молби на Мария обаче успели да трогнат Ели и тя й угоди. За жалост обаче се оказа, че футболната съпруга се е върнала за нищо.

Елена Паришева напусна света на "Планета" и изобщо на музиката преди около 5 години, когато реши, че е по-важно да имаш пълноценно семейство, отколкото да правиш кариера. Блондинката последва Ивелин Попов зад граница и така изостави всичко постигнато в "Пайнер". Елена не съжаляваше за това, но съжали, че се е върнала преждевременно.

"Знаех си, че връщането ми трябва да бъде обмислено. Но нали съм си добричка, стана ми мъчно за колежката." - твърдяла Елена Паришева пред близките си.