Третият развод на Мария е в ход. С Мирослав Соколов ще сложат точка в отношенията си след близо две години заедно, а миньончето се тръшна - защо все тя не може да случи на мъж.

Знаем, че за своите 41 години, Мара Отварачката вече има три брака зад гърба си. И трите неуспешни. Последният дори бе съпровождан със солидно количество бой и ругатни.

Първият й развод бе с бащата на дъщеря й Марая - Митко Андонов, а вторият с настоящия съпруг на Светлана Гущерова - Християн. Именно той - Християн Гущеров даде своя отговор на бившата си и и обясни причината за провала на всичките й връзки.

Всъщност Гущеров го бе казал още по време на техния развод, а сега не е на по-различно мнение.

"Мария иска семейство, иска брак, но само за пред обществото. Де факто тя иска да се разголва, да се фръцка, иска да живее в баровете и дискотеките, а това не е семейство. Тя не е жена, която може да даде и да получи стабилност, сигурност и уют, съвсем друга е. Иска да живее като разпасана, а после се чуди защо не й върви. Е, как да стане?!", смята Християн, който взе за жена Светлана Гущерова, но тя се оказа къщовница и примерна съпруга - от вкъщи не мърда, гледа си четирите деца и е в пълен синхрон с мъжа си. Което явно при Мара не върви.

Източник: Crimesbg.com