Мария разплака собственото си дете, за да угоди на богатия си мъж!

Нечувана и срамна за всеки родител постъпка извърши поп фолк певицата Мария. Тя разплака малката си дъщеря Марая и силно я нарани, само за да угоди на бизнесмена Християн Гущеров. В момента малкото момиченце се намира под силен стрес, а това, което й причиняват Гущеров и собствената й майка, може да се нарече кощунство.

Работата е там, че от няколко месеца насам бизнесменът милионер Християн Гущеров настоява Мария да му роди дете. Досега Гущеров се грижеше за Марая като за собствена дъщеря /или поне се преструваше, че е така/, но ето, че накрая си показа рогата. Истината е, че Гущеров иска свой наследник, с какъвто обаче Мария няма изгледи да го дари, докато се е вторачила в Марая и в кариерата си.

[caption id="attachment_316943" align="alignright" width="300"]Мария Мария буквално пъди малката Марая от себе си, заради Гущеров[/caption]

Затова Християн Гущеров реши да премахне пречките една по една и, разбира се, започна с 6-годишната Марая. По настояване на Гущеров, момиченцето ще бъде изпратено в пансион на хиляди километри далеч от майка си - в Швейцария.

Гущеров успял да убеди Мария, че щерка й ще бъде особено щастлива в скъпия швейцарски колеж "Льо Розе", чиято годишна такса надхвърля рекордните 150 000 евро. Когато чула за баснословната сума, Мария се ококорила и не след дълго се съгласила да отдели 6-годишното си дете от себе си, разкриват близки до певицата източници.

Единствената, която се противопоставила на решението на Мария, била собствената й сестра. Тя е убедена, че мястото на всяко малко дете е при майка му и че никой колеж на света и никакви пари не могат да компенсират грижите и топлината, с които само родителите могат да дарят детето си.

"Как си представяте, че Марая е приела новината, че собствената й майка я отделя от себе си и я праща в чужбина?! Момиченцето е плакало много като всяко друго дете. Постъпката на Мария е ужасна, още повече, че го прави, за да угоди на богатия си приятел. Това е престъпление! Марая е още твърде малка, за да разбира какво се случва и целият този ужас ще се отрази на психиката й", коментират познати на Мария.