Мария проговори за първи път пред списание "Love Style"!

Пайнерката и бивша съпруга на Християн Гущеров - Мария, за пръв път проговори за живота си през последните месеци. Тя разкри, че е изживяла доста тажък период и само огромната сила на характера й е помогнала да изплува. [caption id="attachment_412461" align="alignright" width="300"]Мария Мария призна, че месеци наред е живяла като в кошмар[/caption]

"Бях се предала в последните шест месеца. Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза - вътрешна и външна.

Много ми беше трудно. Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса", споделя Мария пред списание "Love Style". Изпълнителката не спасти коментара си и за отношенията си с бившия Християн Гущеров. Който, както знаем, вече е законен съпруг на плеймейтката Светлана Василева. "Ние нямаме никакъв диалог. Колкото аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. Но така е в живота - има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят", лаконична е Мария. Но и е щастлива, че най-после е открила любовта в лицето на нов мъж. "Сега има мъж до мен, който ме прави много щастлива. Открихме се случайно. При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен. Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга!", смее се Мария.