След като видя новия й видеоклип, в който тя е без дрехи, Християн Гущеров полудя!

Християн Гущеров още е бесен на Мария, а отношенията им са с температурата на лед. Това разкриват близки до бизнесмена източници. От няколко дни насам Християн Гущеров почти не говори на певицата и не може да й прости, че в новия си видеоклип тя се снима без дрехи. При това без негово знание.

Двамата и преди са имали скандали, но този път Мария осъзнала, че сериозно е сгазила лука и рискува да загуби Християн Гущеров завинаги. Затова и предприе отчаян ход, за да го задържи. А именно - обърна се към баща му. Милионерът Добромир Гущеров винаги е имал добро отношение към кандидат снаха си, може би, защото пред него Мария винаги е по-тиха от водата.

[caption id="attachment_313059" align="alignright" width="300"]Мария се притесни да не изгуби Християн Гущеров Мария се притесни да не изгуби Християн Гущеров[/caption]

Затова тя решила да използва симпатиите му и се насочила към него. В рамките на два дни те провели повече от 5 телефони разговора, в които Мария с ангелски глас чуруликала и молела да влее разум в главата на сина си Християн Гущеров. "Мария е луда от притеснение. За нея Християн Гущеров и баща му са като златна мина. Още повече, че и отношението на Хриси към нея и детето й е повече от прекрасно. Той винаги й е показвал уважение и зачитане, държи се с нея като с принцеса. Постъпката й обаче му дойде в повече. Мария отлично осъзнава, че той може да се отчужди и отдалечи от нея и това я съсипва", коментират близки до светската двойка.

Мария се надява да затопли отношенията си с Християн Гущеров на Великден и затова е решила да помъкне родителката си и сестра си към къщата на Добромир Гущеров. Певицата вече била подготвила скъпи подаръци за бъдещия си втори "татко" и се надявала топлото отношение между двамата да трогне сърцето на любимия й Християн Гущеров.

Дали това ще стане, или Мария тотално е изгубила уважението и доверието на Християн Гущеров, единствен той си знае.