Мария обожава парите, но не дава нищо в замяна. Затова винаги или е напускана, както беше случаят с Християн Гущеров, или е спуквана от бой, както е сега ситуацията с Миро Дзвера. Залязлата фолк дива е почти фригидна, което не се нрави на съпруга й.

Според слуховете Мара Отварачката намразила секса след периода си като жрица на любовта в началото на века. Тогава всякакви отрепки й се изреждали и тя започнала да се настройва срещу сексуалния акт, смятайки го като нещо лошо. Тогава се зарекла да го практикува само ако й носи пари.

Именно това е и причината за последния побой над Мария. Тя отказала да си легне с Миро след поредния скандал, а в резултат той я пребил. Тя се разсърдила и заминала на море без него, само с дъшеря си Марая.

Физическите разправии между Миро и Мара не са нещо ново. Преди 3 месеца тя пак го напусна и дори тръгна да го съди. Той обаче й хвърли някой лев, автомобил и почивка зад граница като на типичната жрица на любовта и тя свали жалбата.

Миро явно не може издържи на ужасния характер на Мария, но и като прибавим и липсата на секс, тя става непотребна за него. Очевидно това го вбесява и затова я скъсва от бой.

Източник: Crimesbg.com