Мария Илиева е сред известните жени у нас, които не са от попфолка, но са еднакво лесни като колежките си от лекия жанр. Поп дивата открай време използва риалити форматите, за да си намира любовници. Направи го и сега с „Гласът на България“, където е жури и ментор.

Мнозина от феновете на предаването подозират, че Мария има интимни взаимоотношения с Марин Русинов от своя отбор. Той е висок, добре сложен и с около 10 години по-млад от певицата, което е перфектната комбинация за изпълнителката на „Нищо“.

Мария набута Марин чак до големите концерти, въпреки че след кастингите определено се проваля. В битката с Арканджело беше по-слаб от опонента си, но менторката му го избра да продължи в нейния отбор. В нокаутите пък направо се сгромоляса, като на моменти дори пя фалшиво. Опонентката му Константина направо го отвя, но въпреки това Марин бе избран от Мария за полуфиналите.

Макар да изглежда като рокаджия, Русинов обича да изпълнява предимно българска естрада. Той има сериозна приятелка, която постоянно с него в публиката на „Гласът на България“.

Мария Илиева пък все още има връзка с бащата на второто си дете Александър. Певицата обаче през годините е доказала, че е доста шавлива и няма нищо против случайния секс.

Поп дивата и преди си е намирала „тъпкачи“ от предавания. Преди 10 години се залюби с непълнолетния тогава Атанас Колев по време на „Х Фактор“, където той беше участник, а тя жури.

Източник: Crimesbg.com