Мария Илиева обича да се прави на недостъпна и жена на положение, но истината е, че в миналото си е правила толкова срамни неща, че е трудно да се изброят.

Певицата спокойно може да мине като жена с фетиш към по-младите мъже. Почти всичките й връзки са такива. Дори преди 10 години правеше секс с непълнолетния Атанас Колев, когато тя беше прехвърлила 30-те.

Върхът дойде, когато 40-годишната Мария роди сина си от 26-годишен младеж. Без да се свени, тя зачена от това младо момче, което по онова време нямаше никакво желание да става баща, но явно Илиева е толкова добра в леглото, че може да накара всеки мъж да стори всичко, което тя пожелае.

Днес певицата е вече на 45 г. и е майка на две деца. Какъв пример обаче им дава, след като продължава постарому?! Мария си е набутала нова доза силикон в гърдите, за да накара младите момчета отново да я забележат. Това ще стане най-вече чрез „Гласът на България”, където тя е жури в момента.

Поп дивата има връзка понастоящем. Тя е с бащата на дъщеря си, който също е по-млад от нея, макар само с незначителните 7 години. Въпреки това изпълнителката на „Нищо” жадува за още по-млада плът, на каквато е свикнала. Едно е 38-годишен, друго е 20-годишен, нали така?!

Източник: Crimesbg.com