Мария Илиева яростно затръшна вратата на бившия си

Поп певицата е бясна на бащата на сина си Сашко. Пишман футболистът, от когото роди първородното си отроче, напълно е загърбил бащинските си задължения.

Георги Михайлов вече има ново семейство и живее в Белгия, но нехаел за сина си от певицата. В редките случаи, когато идвал да го вижда, винаги бил с празни ръце.

Георги Михайлов изостави майката на сина още когато тя бе бременна. Въпреки че обещаваше да бъде до нея, той не спираше да купонясва по заведения  и с най-различни засукани мадами. А  и родителите му бяха против връзката му с поп дивата, тъй като разликата им бе цели петнадесет лета.

Сега нещата не били по-розови, макар че бившия футболист стана татко за втори път. Той идвал да вижда сина си, без да му носи нищо, като оставил грижите по отглеждането му изцяло на неговата майка и втория й мъж.

„Дори и едно шоколадче не му носи, идва да го вижда отвреме-навреме. Винаги с празни ръце!И като го взима за има-няма час, винаги го връща болен. Затова му казах повече да не идва и му затръшнах вратата завинаги под носа“, била бясна певицата.

С днешна дата тя вече се радва и на момиченце от бизнесмена Александър Междуречки.На този етап е напълно щастлива с него и не иска да си спомня за любовните си сакатлъци.