Мария Илиева е успяла като по чудо да стопи цели 30 килограма три години, след като роди дъщеря си Мария, която й е второ дете.

Певицата дълго време не можеше да се пребори с мазнините, но прави впечатление, че напоследък пръска сексапил в минижупи и впити рокли.

На своите 46 години, тя изглежда като 20-годишна, след като е успяла да отслабне под лекарски контрол.

 

Изглежда времето не само е спряло за Мария Илиева, а дори се връща назад, защото тя изглежда видимо подмладена. След раждането на втората й рожба през 2021 г., Илиева до такава степен се закръгли, че феновете й се бяха примирили, че никога повече няма да я видят във форма.

 

В този ред на мисли изпълнителката на „Лунен сън“ навсякъде заявяваше: „Времето тече за всички, променяме се, а и не виждам проблем, ако наскоро родилата жена изглежда като наскоро родила“. Макар да се опитваше да се избави от излишните килограми, които освен всичко останало, носят и риск за здравето, тя все не успяваше. В продължение на две години тази борба изглеждаше обречена на провал. Певицата успяваше да свали по няколко килограма, след което си ги връщаше отново. В опит да ги крие, ходеше в рокли с високи талии като торби, но въпреки това килограмите си личаха, дори и върху окръгленото й лице.

 

Последната година обаче като че ли се случи истинско чудо с Мария Илиева и тя е успяла да свали поне 30 кг., връщайки предишната си форма. Преди дни певицата имаше участие заедно с Влади Ампов – Графа във Виена, където се появи с впита в тялото черна, дълга елегантна рокля, разкриваща снагата й като тънка топола, както се пее в народните песни.

Толкоз слаба не е била поне от 15 години насам.

 

Дни по-късно на наградите на БГ Радио, тя излезе на сцената в толкоз символичен сценичен костюм, че дори и един грам в повече да имаше по тялото, щеше да прелее. Факт е обаче, че певицата изглеждаше перфектно.

 

Оказва се, че певицата е работила с лекар ендокринолог, който успял да регулира хормоните й. оказало се, че килограмите й се дължат основно на хормонален дисбаланс. Преди това колкото и да се стараела да внимава с храната и да спортува, се получавал единствено йо-йо ефект. С лекарската намеса обаче тя успяла да спечели битката с килограмите. За да не изглежда фигурата й като пихтия, а да е стегната, тя спортува усилено. Очевидно е обаче, че певицата се подлага и на процедури за подмладяване. Изглежда и генът й е добър, но пък усилията, които полага за външния си вид, също са от решаващо значение.

Източник: Уикенд