Мария Илиева е майка на две деца – първородният й син е плод на любовта й с футболиста Георги Михайлов, а момиченцето – плод на любовта й с бизнесмена и наследник на богата фамилия Александър Междуречки. И макар да твърди, че любовта й с Междуречки процъфтява, е категорична, че няма да ражда повече деца.

 

От известно време насам благоверният й настоява за още едно дете, но тя не иска и да чуе за това. Предвид факта, че през декември ще чукне 46 години, това съвсем я отказало от идеята за трето отроче. Александър е доста по-млад от нея и мечтае да си има и син, макар хора от обкръжението му да разкриват, че се грижи всеотдайно за доведения си син Сашко, иска да има и биологичен наследник на фамилията му. Очевидно обаче тази му мечта няма да се сбъдне, или поне няма да е от Мария.

 

Мария Илиева поряза мераците на Междуречки за второ дете

 

Освен това напоследък изпълнителката е драстично вталена и няма никакви намерения да разваля фигурата си с евентуална нова бременност. Припомняме, че съдбата я срещна с Междуречки точно в момента, в който се бе примирила, че ще е самотна майка и бе крайно разочарована от мъжете.

 

Твърди, че дъщеря им прилича на баща си и допълва, че двете с нея сякаш са от различни раси – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. До момента не я е показала публично, защото така усеща нещата. Синът й Александър пък вече е на 4 и е голям дърдорко, както се изразява самата тя. Допълва, че е артистичен и пее много сърдечно, но за сметка на това изключително фалшиво. Очевидно не е наследил таланта на майка си, но пък не е изключено някой ден дъщеря й да тръгне по нейните стъпки.

Източник: Уикенд