Напоследък 45-годишната Мария Илиева, изглежда доста подмладена. През последните месеци тя е отслабнала и подобрила значително външния си вид.

Като майка на две деца, Илиева изглежда изумително. Разкрива, че се подготвя за важен ангажимент през есента, когато ще е треньор в десетия юбилеен сезон на шоуто "Гласът на България".

"Много съм щастлива! Очаква ни страхотен сезон на шоуто!", споделя звездата.

 

Мария Илиева направо засия след второто дете

Заради предстоящата й телевизионна изява, Мария се е постарала и е постигнала завидни резултати, но разбира се не и без помощта на експертите в областта на естетичната медицина. Тя е рекламно лице на популярна столична клиника и си прави козметичните процедури по аванта. Несъмнено обаче те се отразяват положително на външния й вид.

 

Мария не само топи излишните мазнини с помощта на най-модерните уреди, но и изглажда бръчките. Поради това тя изглежда добре, дори и без грим. Наскоро брюнетката сподели снимка без грим в социалните мрежи, а почитателите й я засипаха с похвали.

 

"Откакто дадох живот на моята прекрасна дъщеря София, често получавам въпроси от вас какво правя, за да вляза във форма. Има жени, които изглеждат перфектно изглеждат перфектно няколко месеца след раждане. Е, аз не бях от тях. Костваше ми доста усилия и дисциплина, за да напредвам бавно, но сигурно. В основата на моите резултати неизменно стои нисковъглехидратен хранителен режим, движение, много вода (2-3 литра на ден) и непримирим ентусиазъм. Това обаче невинаги е достатъчно”, разказвала е Мария.

 

Тя не крие, че се е подложила на серия от интервенции за стягане на тялото и намаляване на обиколките, но без скалпел.

Освен бебето София, Мария има и по-голям син на име Александър от предишна връзка. Тя роди двете си деца в по-зряла възраст, когато вталяването не е толкова лесно, но с воля и упоритост успя да постигне така желаните резултати. Въпреки че стана майка малко преди да навърши 40, тя не съветва жените да чакат до последно.

 

„Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това

си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака в последния момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх или притеснение, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот“, откровена е певицата. Изпълнителката на хита „Видимо доволни е категорична, актуалният й мъж Александър Междуречки, също е причина за сияйния й външен вид. Любовта й давала крила и я карала да се чувства на седмото небе. Точно когато била най-разочарована от силния пол и твърдо решена да остане самотна майка, Илиева срещнала настоящия си партньор, който е със 7 години по-млад от нея и е наследник на богата фамилия. Илиева многократно е споделяла, че в негово лице е намерила своя идеал.

 

Освен, че се грижи за децата си, звездата не е загърбила и кариерата. Тя се върна сцената почти веднага след раждането на дъщеря си, опитвайки се да съчетава родителството и най-голямата си страст – музиката. Мария винаги е била суетна и се е стараела да изглежда добре не само заради мъжа си, но и от уважение към почитателите си.

 

„Целия си съзнателен живот съм прекарала на сцената. Когато си под светлините на прожекторите, трябва да се стараеш и за визията си. Не мога да си позволя да неглижирам външния си вид”, категорична е Мария.

 

Преди време се появиха слухове, че звездата си е слагала силикон в бюста, но тогава се оказа, че просто е бременна и затова деколтето й е набъбнало. Певицата не отрича пластичната хирургия и казва, че някой ден може и да се подложи на разкрасителна операция, но по думите й в момента нямала нужда. За вталяването си разчитала на неинвазивните методи, които не включвали лягане под ножа.

Източник: Уикенд